Tmi MyrskynmerkkiOlemme toistaiseksi tauolla homekoiratoiminnan osalta. Muita toimijoita löydätte Suomen Homekoirauhdistyksen sivuilta: www.suomenhomekoirayhdistys.fi

Homekartoitukset koulutetun homekoiran avullaTeemme homekartoituksia homekoirien avulla. Toimimme pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Toimipisteemme sijaitsee Oulunsalossa. Olemme toimineet alalla vuodesta 2012 alkaen.

Homekoira on nopea ja luotettava tapa kartoittaa kiinteistön hometilanne pintoja rikkomatta. Koiran hajuaisti ja hajuerottelukyky on ylivertainen ihmiseen verrattuna. Koira pystyy paikallistamaan homeet myös kuivuneista rakenteista.

Tällä hetkellä meillä on kolme koiraa, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen koulutuksen. Koulutuksessa on käytetty samoja menetelmiä, mitä viranomaiset käyttävät kouluttaessaan mm. huume- ja räjähdeainekoiria. Kaksi koirista on testattu Kannuksessa (Keski-Pohjanmaan ammattiopisto) homekoiraohjaajia opettavien ammattilaisten toimesta.

Asiakas saa olla mukana seuraamassa kartoitusta.Koiranohjaajana koulutettu homekoiraohjaaja


Koiranohjaajana toimii Virve Alamikkelä, joka on suorittanut ensimmäisen Suomessa järjestetyn homekoiraohjaajakoulutuksen. Hänellä on taustallaan myös rakennusalan koulutus sekä yli kymmenen vuoden kokemus koirankouluttamisesta sekä -ohjaamisesta. Kouluttautuminen jatkuu yritystoiminnan ohella jo olemassa olevia tietoja ja taitoja syventämällä sekä uutta opiskelemalla.

Yhteystiedot

Virve Alamikkelä
info|at|myrskynmerkki.fi
040 742 4313

Yhteydenotot puhelimitse

ma-pe klo 9-18.
Muina aikoina kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostitse.

 

Huomaathan,

että teemme usein töitä asiakkaidemme kotona, jolloin emme voi vastata puhelimeen. Tällöin kannattaa lähettää tarjouspyyntö sähköpostitse.